André van Duin en Martin Elferink Beeld © ANP

André van Duin herdenkt echtgenoot halfjaar na overlijden

14 juli 2020 11:18

Precies een halfjaar geleden kwam Martin Elferink op 55-jarige leeftijd te overlijden. De echtgenoot van André van Duin (73) leed aan botkanker. Het was 'het ergste' wat de 'Heel Holland Bakt'-presentator ooit is overkomen. Op Facebook herdenkt hij zijn grote liefde.

"Wat een verlies! Het is nog niet te bevatten"

André nam op 13 januari 2020 afscheid van zijn grote liefde. 'Vandaag alweer een halfjaar geleden', schrijft hij bij een foto van zijn echtgenoot. Het verdriet houdt André nog altijd in zijn greep. In De Geknipte Gast vertelde hij afgelopen mei nog dat hij 'elke dag huilt' om het verlies. Bij Heel Holland Bakt werd afgelopen januari een eerbetoon aan Martin gebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speciale rol voor André van Duin bij tiende Sta op tegen kanker

De steunbetuigingen stromen binnen onder Andrés bericht. 'Het verdriet blijft, maar de herinneringen gelukkig ook', reageert Albert Verlinde onder de foto. 'De helft van het moeilijkste jaar is voorbij', zo spreekt een ander hem moed in. 'Wat een hartverwarmende foto', aldus een derde reageerder. 'Wat een verlies! Het is nog niet te bevatten', stelt een laatste volger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin openhartig over overleden man: 'Ik huil elke dag'

In de video hieronder laat André zijn hart spreken over het verlies van Martin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!