Beeld © Instagram @beautygloss

Mascha Feoktistova deelt mooie en eerlijke foto na bevalling

14 juli 2020 13:26

Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, beviel ruim een week geleden van haar dochtertje Mila. Na de geboorte liet de 33-jarige YouTuber al weten dat het een zware bevalling was, en op social media deelde ze in de week erna steeds meer details. Nu deelt ze ook een eerlijke foto.

"Wat een prachtige foto"

Fans van de kersverse mama moeten nog even wachten op haar complete bevallingsverhaal in vlogvorm. Mascha filmde de bijzondere gebeurtenis in haar leven, maar is nog niet in staat de video te editen omdat het voor haar nog 'te heftig' is om terug te kijken. Voor nu houdt Mascha haar volgers zoet met updates op Instagram. Gisteren stak ze alle aanstaande moeders nog een hart onder de riem. 'Er zijn ontzettend veel mooie prachtige bevallingen en de kans is echt enorm groot dat jij een fantastische probleemloze bevalling hebt. Schrik niet van mijn verhaal en geniet alsjeblieft van je zwangere buik en dit hele proces.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha van Beautygloss zit na horrorbevalling op roze wolk

Vandaag gebruikt Mascha haar platform om een bijzondere foto te delen. De YouTuber raakte geïnspireerd door Miljuschka Witzenhausen en besloot daarom haar eigen #eerlijkefoto te delen, wat haar veel lof oplevert van fans. 'Wat een prachtige foto', schrijft Quinty Trustfull bij de post. Ook Laura Ponticorvo, Anna Nooshin en Sylvana Simons laten een lief berichtje achter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha van Beautygloss last vlogpauze in

Mascha's dochtertje kreeg minutenlang geen adem bij de bevalling en brak bovendien haar arm door een schouderdystocie, wat bij ongeveer 1 procent van alle gevallen voorkomt. Bij een schouderdystocie blijft de voorste schouder steken achter het schaambeen van de moeder en treden er problemen op bij de afwikkeling van de romp van het kindje. 

Mascha is altijd open geweest tegenover haar volgers dat een eventuele zwangerschap in haar geval niet vanzelfsprekend is. In het verleden heeft ze al eens laten weten PCOS te hebben, een hormonale afwijking waardoor de eisprong vaak uitblijft. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!