Sonja Bakker Beeld © ANP

Dieetgoeroe Sonja Bakker: 'Ik zal nooit afgeven op iemands gewicht'

14 juli 2020 14:53

Sonja Bakker is inmiddels veel meer dan gewichtsconsulent. Ze is tegenwoordig ook schrijfster, moeder, rolmodel en zelfs een werkwoord. Al jaren gaan Nederlanders met haar hulp de strijd tegen de overtollige kilo's aan. Zelf ligt de 45-jarige er niet zo wakker van hoe haar lichaam eruit ziet. "Het is niet meer dat van een achttienjarige en de zwaartekracht slaat ook bij mijn billen toe, maar hé, ik heb wel drie kinderen gebaard", vertelt ze in de nieuwste 'LINDA.'.

"Mensen willen toch even checken of die Sonja Bakker stiekem vetrolletjes of een buikje heeft"

Sonja heeft er dan ook geen enkele moeite mee om in bikini te lopen, al wordt ze altijd van top tot teen gescreend. "Mensen willen toch even checken of die Sonja Bakker stiekem vetrolletjes of een buikje heeft", vertelt ze in het tijdschrift van Linda de Mol. Toch was ze niet altijd zo zelfverzekerd. Ook Sonja was ooit wat flinker en weet daarom waar haar volgers mee worstelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker rouwt om groot verlies: 'Ik ga je zo missen'

Sonja: "Veel van de vrouwen die ‘aan de Sonja gaan’ kampen met onzekerheden, die ik zelf ook herken. Ik zal daarom nooit iemand dikkerd noemen of afgeven op iemands gewicht. Ooit woog ik 72 kilo, ik weet waarover ik praat. (...) Het is tegelijkertijd mijn grootste motivatie om slank te blijven. Als ik fit ben, ben ik niet alleen gezonder, maar ook een leuker mens."

Naast Sonja gaan nog zes andere bekende vrouwen uit de kleren in de nieuwste editie van LINDA, die vanaf 15 juli in de winkels ligt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker let niet meer op de kleintjes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!