Giel Beelen Beeld © ANP

Terug op het oude honk: Giel Beelen stapt over naar BNNVARA

14 juli 2020 16:35

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is de kogel dan echt door de kerk: Giel Beelen stapt op bij Radio Veronica. De radio-dj gaat weer terug naar zijn oude club BNNVARA.

"Echt heel excited en heel veel zin in!"

Giel Beelen laat weten dat hij door het dolle heen is: 'Yes! Zo ontzettend dankbaar. Begin dit jaar besloot ik meer m’n hart te volgen maar dit had ik niet durven dromen. Bij het grootste radiostation van Nederland, NPO Radio 2, met legendes als Rob Stenders en Jeroen van Inkel als collega's bij BNNVARA.' Voor de dj voelt het als thuiskomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Giel Beelen blijft voor Veronica werken'

Luisteraars zullen wel extra vroeg op moeten staan. Giel krijgt weer een ochtendshow, maar dan tussen 04.00 uur en 06.00 uur. 'De laatste avondshow en de vroegste ochtendshow. Echt heel excited en heel veel zin in!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Ekdom en Giel Beelen weer even samen op de radio

Giel Beelen was jarenlang in de nacht te horen op NPO 3FM. In 2004 startte zijn ochtendshow GIEL. De vroege vogel hield het maar liefst twaalf jaar uit in de ochtend.

In 2017 stapte Giel over naar Talpa, waar hij sindsdien de Veronica Ochtendshow aan elkaar praat. Nu gaat hij dus weer terug naar de publieke omroep.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!