Beeld © Jean-Pierre Fourie

Boy: 'Gaby is op zoek naar een man die naar haar pijpen danst'

14 juli 2020 21:20

Na zijn vertrek uit 'De Bachelorette' doet Boy er alles aan om waardig afscheid te nemen en netjes te blijven over Gaby. Maar wie zijn laatste video ziet, merkt op dat hij tussen de regels door flink uithaalt naar de Bachelorette. Sommige uitspraken die de realityster nu doet zijn niet mals.

"Gaby is niet op zoek naar een volwassen man, maar naar iemand die ze nog een beetje kan kneden en die naar haar pijpen danst"

Boy vraagt zich hardop af hoe hij het zover heeft kunnen schoppen, terwijl hij maar op één date met Gaby is geweest. "Ik ben het verst gekomen zonder ook maar enige reden, want ik ben bijna niet met haar op date geweest en jullie zijn mij bijna niet. Ik heb veel mooie momenten met haar gedeeld, maar die zijn er helaas uitgeknipt." Maar dat is niet wat hem het meest dwarszit aan zijn deelname. 

Hij gelooft er heilig in dat als hij de kans had gekregen, er iets tussen hem en Gaby was gebeurd dat de hele show overhoop zou gooien. Maar dit mocht niet gebeuren, want er was al een andere verhaallijn: de ruzie om de zoen van Jordy en Gaby. "Ze zei: ik ben van oprechtheid, eerlijkheid en loyaliteit. En wie stuurt ze naar huis? Boy en Kasper. Ik kan je vertellen, Kasper en ik zijn van alle jongens die er nog zijn zeker heel oprechte jongens. Wij zeggen waar het op staat en wij worden naar huis gestuurd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy van De Bachelorette: 'Blij dat ik geen roos heb gekregen!'

De uitspraken komen niet helemaal als donderslag bij heldere hemel. Vorige week gaf Boy nog aan dat hij blij was dat hij geen roos heeft gekregen. "Ik ben een jongen van respect en waardigheid en aan het einde vond ik dat dit ontbrak." Bovendien ziet hij nu ook in dat hij niet de man is voor de Bachelorette.

"Gaby is niet op zoek naar een volwassen man, maar naar iemand die ze nog een beetje kan kneden en die naar haar pijpen danst. Het mag, want het is haar show en haar zoektocht naar de liefde." Over zijn vertrek is hij niet rouwig. Uiteindelijk is Boy dankbaar voor het avontuur en koestert hij geen wrok. "Ik wens Gaby alle geluk toe in de liefde."

Bekijk de dramatische scène hieronder nog eens terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!