Beeld © ANP

Cilly Dartell geeft update over longkanker: 'Gaat beter'

14 juli 2020 23:04

Cilly Dartell (62), de oud-'Hart van Nederland'-presentatrice laat via Instagram weten dat de chemo lijkt aan te slaan en dat het beter met haar gaat. Ze kwam in mei met het slechte nieuws dat ze voor de tweede keer getroffen is door longkanker.

"Er is goed nieuws want de chemo lijkt zijn werk te doen"

'Weer even een update. Er is goed nieuws want de chemo lijkt zijn werk te doen. De tumor is geslonken dus dat is super super fijn. De behandelingen blijven nog wel even doorgaan. De komende twee jaar krijg ik iedere drie weken immuun therapie met daarbij een beetje chemo, gelukkig veel minder chemo dan hiervoor. Ik heb nog geen idee hoe ik daarop zal reageren, want deze week krijg ik pas de eerste,' schrijft ze op Instagram

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Cilly Dartell deelt verdrietig nieuws: 'Opnieuw longkanker'

Cilly zou aanvankelijk in het Antoni van Leeuwenhoek, het ziekenhuis in Amsterdam gespecialiseerd in kanker, behandeld worden. Dat kon door het coronavirus niet doorgaan. Daarom wordt ze nu in Florida behandeld. Daar woont ze met haar man. 'Aan hem heb ik heel veel steun', schrijft Cilly.

In 2016 werd ze voor het eerst getroffen door longkanker. Later werd ze weer gezond verklaard, maar dit jaar bleek de ziekte te zijn teruggekeerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!