Beeld © ANP

Evi Hanssen ziet Nederland als lange verliefdheid

15 juli 2020 07:36

Evi Hanssen komt nog altijd graag in Nederland. De 41-jarige Vlaamse presentatrice heeft ons land dan ook gemist tijdens de coronacrisis, zo vertelt ze in de Volkskrant.

"Ik ben zó graag in Nederland"

"Ik ben zó graag in Nederland. Nederland is als een verliefdheid die maar blijft duren", aldus Evi. "Ik heb de hartelijkheid en energie gemist tijdens de lockdown."

Nu ze al jaren voor haar werk naar Nederland komt, heeft ze ook wat karaktertrekjes overgenomen. "Ik hou niet van de valse bescheidenheid die je vaak ziet in Vlaanderen en ben directer dan de gemiddelde Belg. Wel houd ik van de Vlaamse beleefdheid. Ik probeer het te combineren: ik zeg wat ik vind, op een aangename manier."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Verliefde Evi Hanssen wil 'natuurlijk' trouwen met haar vriend

In het interview bevestigt Evi dat ze op een haar na een talkshow zou gaan presenteren met Matthijs van Nieuwkerk bij de VRT. "Wat begin dit jaar in de kranten stond, is waar: er zijn gesprekken geweest over een talkshow bij de publieke omroep VRT met mij en Matthijs als duopresentatoren", zegt ze. "Ik ben vier jaar tafeldame geweest bij De Wereld Draait Door, daar komt die connectie vandaan. De show ging toch niet door. Ontzettend jammer, maar misschien komt het er nog eens van."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!