Beeld © ANP

Boef over kinderwens: 'Wil ik alleen met de juiste vrouw'

15 juli 2020 09:54

Rapper Boef (27) beleeft momenteel succes met zijn album 'Allemaal een Droom' en zijn documentaire 'Gewoon Boef', maar het succes in de liefde blijft voorlopig nog even uit. In 'Grazia' vertelt Boef over zijn leven als vrijgezel.

"Omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom"

Dat Boef niet verlegen zit om aandacht van vrouwen, zal geen verrassing zijn. Toch gaat hij tegenwoordig een stuk makkelijker om met aandacht van vrouwen. "Vroeger vond ik het allemaal spannend natuurlijk. Ik was net beroemd en kon ineens zoveel meisjes krijgen. Maar met de jaren went dat", zegt hij daarover in Grazia.

Hij wil zich dan voorlopig ook nog niet binden en vindt het vrijgezellenbestaan wel prima. "Misschien dat ik na deze zomer weer opensta voor een relatie. Of het moet echt liefde op het eerste gezicht zijn, maar dat ben ik niet van plan. Daarbij kom ik ook pas sinds een half jaar uit een relatie." Hij had een relatie met Selma Omari, maar dat is pas voorbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Rapper Boef vertelt over zijn persoonlijke documentaire

Ondanks de stukgelopen relatie, is Boef de hoop in de liefde niet verloren. Hij ziet dan ook een toekomst vol liefde voor zich. En dan zelfs met kinderen. Toch wil hij pas kinderen als hij een vrouw ontmoet van wie hij zeker weet dat ze zijn levenspartner is. "Omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom."

In de documentaire Gewoon Boef geeft de rapper een inkijkje in zijn persoonlijke leven. In het fragment hieronder zie je daar een voorbeeld van.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!