Beeld © Instagram @arda.trkr

Temptation-koppel Arda en Amber over zwangerschap: 'Dit is niet normaal'

15 juli 2020 22:01

Het afgelopen seizoen van 'Temptation Island' is zeer vruchtbaar geweest. Na het nieuws dat Melissa en Gianni samen een kindje krijgen, kwamen Amber en Arda dit weekend óók met babynieuws. In een nieuwe video van Nick Eshuis vertellen de aanstaande ouders over het 'ongelukje'. 

"Ik wilde heel graag veel kinderen en het liefst op een natuurlijke manier"

Het is snel gegaan voor Arda en Amber. Het Temptation-koppeltje raakte al na drie maanden in verwachting. Hoewel het kindje niet gepland was, is het meer dan welkom. Toch was het wel even schrikken toen Amber zwanger raakte. Helemaal omdat de realityster dacht geen kinderen te kunnen krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Arda en Amber van Temptation Island kondigen zwangerschap aan

In de post waarin ze het nieuws bekendmaakte vertelde ze er al even over en in de YouTube-video gaat Amber nog wat dieper in op haar medische geschiedenis. Hoewel ze nooit daadwerkelijk getest is, kreeg ze in 2017 te horen onvruchtbaar te zijn. De Temptation-babe besloot destijds een spiraaltje te zetten, maar niet zonder problemen. Omdat haar lichaam het spiraaltje niet accepteerde en weeën opwekte, belandde ze in het ziekenhuis. Drie weken later ging het wéér mis en moest ze met spoed opgenomen worden vanwege en darm- en blaasontsteking en bloedvergiftiging.

"Ik wilde heel graag veel kinderen en het liefst op een natuurlijke manier", vertelt Amber in de video. Omdat ze na haar opname te horen kregen niet via de 'normale weg' kinderen te kunnen krijgen, besloot ze anticonceptie links te laten liggen. Jaren ging dat goed, totdat ze Arda tegen het lijf liep..

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe vriendin van Temptations Zach sneert naar ex Simone

Het was vreemdganger Arda die voorstelde om een zwangerschapstest te doen toen zijn lief tien dagen over tijd was. Voor Amber was er echter niet meteen reden tot paniek, omdat ze wel vaker onregelmatig ongesteld was. "Op een gegeven moment voelde mijn lichaam anders en toen dacht ik: dit is niet normaal."

De aanstaande ouders weten al of ze beschuit met blauwe of roze muisjes moeten inslaan, maar houden het nog eventjes voor zichzelf. Over een naam hoeven ze in ieder geval niet meer na te denken: "We hebben het een beetje aangepast en nu is het compleet", verklappen ze. Ook hinten de tortelduifjes op een trouwerij, maar eerst op de planning: een nieuw huisje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Angela van Temptation alweer een ander?

In Temptation Island bedroog Arda zijn ex-vriendin Elke met verleidster Eline. In Temptation Gossip doet zij uitgebreid haar verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!