Beeld © Getty Images/ITV

Adele-imitator onder vuur om ondergaan van gastric bypass

15 juli 2020 17:39

Er zijn heel wat mensen die Adele (32) nadoen, maar sinds de 'Someone Like You'-zangeres enorm is afgevallen hebben zij wel een beetje een probleem. Zo ook Maria Herriott, die de kost verdient als Adele-imitator. Bij het Britse programma 'This Morning' vertelt de na-aper waarom ze een gastric bypass operatie zal ondergaan.

"Wanneer mijn familie aan het eten is, zal ik mezelf opsluiten in mijn slaapkamer en naar Adele luisteren"

Adele is nauwelijks meer te herkennen sinds ze behoorlijk wat gewicht is verloren. Voor de 'Hello'-zangeres is dat geen probleem, maar voor imitatoren die het moet hebben van optredens waarbij ze haar nadoen wel. Maria, die vaak optreedt als Adele, heeft een rigoureus besluit genomen. De na-aper gaat namelijk onder het mes voor een gastric bypass operatie, onthult ze bij This Morning

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele werkt met déze artiesten aan nieuw album'

"We kregen al een glimp van hoe erg Adele was afgevallen toen ze haar scheiding aankondigde", verklaart Maria. Pas toen ze Adele in de polka dot-jurk op het strand zag, merkte ze het enorme verschil. This Morning vroeg haar of ze de operatie ondergaat om haar carrière verder te helpen of om gezonder te worden. "Allebei", vertelt Maria. "Het zat er altijd al aan te komen (...) Ik ben lang, dus ik kan het gewicht wel dragen. Maar ik denk dat ik met de operatie m'n leven red." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Adele weten het zeker: déze rapper is haar nieuwe liefde

Maria zal op een 'melk-dieet' gaan voor ze onder het mes gaat. "Ik drink dan elke dag acht glazen melk", verklaart ze. "Wanneer mijn familie aan het eten is, zal ik mezelf opsluiten in mijn slaapkamer en naar Adele luisteren." De fans van Adele waren in shock toen ze haar op het strand zagen en voor het eerst haar nieuwe figuur onthulde. In de video hieronder zie je waarom niet iedereen blij is met haar metamorfose. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!