Beeld © Getty Images

Paris Jackson 'dankbaar' dat Michael haar onherkenbaar maakte

15 juli 2020 17:01

Opgroeien als de dochter van de grootste popster ter wereld is niet makkelijk geweest voor Paris Jackson (22). Toen ze jong was, liet haar vader Michael haar en haar broertjes niet in het openbaar verschijnen zonder een gezichtsmasker. Daar is de erfgename van de King of Pop hem enorm dankbaar voor.

"Hij wilde per se dat wij een normale jeugd hadden"

Paris maakt sinds kort een naam voor haarzelf als model, actrice en zangeres. Op Facebook heeft ze inmiddels haar eigen show, Unfiltered, waarin ze uit de doeken doet wat haar bezighoudt. Dit keer ging het over haar jeugd als de dochter van de King of Pop. "Toen hij jong was, ging hij altijd naar de studio en zag hij kinderen buitenspelen. Dat kon hij zelf niet doen", verklaart ze over haar vader. "Hij wilde per se dat wij een normale jeugd hadden, dus moesten we altijd maskers op in het openbaar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson over geaardheid: 'Papa wist het van jongs af aan'

Door de maskers was het mogelijk voor Paris, haar oudere broer Prince en jongere broertje Blanket om een 'normale' jeugd te hebben. "Dat waardeerde ik heel erg. Het was fijn", legt de 22-jarige uit. "Daardoor konden we naar fastfoodketens en waren we gewoon kinderen." Hoe ouder ze werd, hoe meer Paris begreep dat ze zal moeten dealen met haar vaders nalatenschap. "Ik wilde heel lang niets van mezelf aan de wereld laten zien, omdat ik gewoon heel bang was. Ik moet accepteren dat ik nooit een privé-leven zal hebben." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson gebruikt muziek om haar verhaal te vertellen

In de video hieronder zie je alles over het turbulente leven van Paris. 

Paris Jackson openhartiger dan ooit over haar turbulente leven

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!