Beeld © ANP

'One Direction pakt uit tijdens tienjarig bestaan'

15 juli 2020 23:57

Het is deze maand tien jaar geleden dat One Direction werd opgericht. De boyband bestaande uit Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne en Zayn Malik is ondanks eerdere ontkenningen toch van plan om dit groots te gaan vieren, melden Britse media.

De groep komt volgens een insider vanaf 23 juli met een jubileumvideo, een speciale interactieve website waar fans de hele groepsgeschiedenis kunnen herbeleven. Ook zullen er speciale remixen en niet eerder uitgebracht materiaal uitgebracht worden. Of de bandleden ook gezamenlijk weer gaan optreden is nog onduidelijk, maar ligt vanwege de coronacrisis ook niet voor de hand.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dus tóch: One Direction trakteert fans voor 10-jarig jubileum

De geruchten over een One Direction-reünie doen al maanden de ronde. In april zei Liam Payne dat er gepraat werd over een comeback. Maar fans van de groep leken in mei te worden teleurgesteld toen Horan ontkende dat er een reünie zou komen. "We hebben er amper over gepraat. We hebben gekeken of we iets hadden liggen om uit te brengen, maar dat bleek niet zo te zijn," zei hij.

One Direction werd in 2010 snel enorm populair door hun deelname aan de Britse X-Factor. Vooral het nummer What Makes You Beautiful was een enorme hit. Malik besloot in 2015 uit de band te stappen. Een jaar later gingen de overige vier leden ook solo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!