Gwyneth Paltrow Beeld © ANP

Gwyneth Paltrow onthult haar dieetgeheim

16 juli 2020 11:34

Gwyneth Paltrow mag dan 47 zijn, het lijkt net alsof de actrice sinds de jaren 90 geen dag ouder is geworden. Ze is echter naar eigen zeggen een stuk zelfverzekerder dan toen en nu onthult ze hoe dat kan.

"Omdat ik nu niet op reis ga, ga ik terug naar de basis en de dingen die me een goed gevoel geven"

Sinds corona is uitgebroken zit Gwyneth met haar man Brad Falchuk en haar puberkinderen Apple en Moses Martin, uit haar eerste huwelijk met Chris Martin, in zelfisolatie. De gezondheidsgoeroe heeft dan ook alle tijd om hard te werken aan haar conditie.

"Omdat ik nu niet op reis ga, ga ik terug naar de basis en de dingen die me een goed gevoel geven: ayurvedisch eten, intermitterend vasten - af en toe een maaltijd overslaan - en alleen maar vers, schoon, voedzaam voedsel", vertelt ze aan haar eigen platform GOOP.

Gwyneth Paltrow
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gwyneth Paltrow verstopt orgasmegeur in kaars

Gwyneth laat haar trouwe fans dagelijks weten hoe je gezond moet blijven in een tijd als deze. "Wat workouts betreft, heb ik Bulldog Yoga, CorePower Yoga, Het lesje van Taryn Toomey en Tracy Anderson gestreamd en ik ben elke dag of om de dag gaan wandelen met Brad voor wat frisse lucht en een beetje zonneschijn."

In juni zei ze nog dat ze elke dag start met het drinken van een huidsuperpoeder om haar huid glanzend te houden. "Elke ochtend drink ik mijn GOOPGLOW-superpoeder in een groot glas. Het zit boordevol vitamine C en E en co-enzym Q10. Ik neem er altijd één in de ochtend en dan één in mijn waterfles voor als ik aan het trainen ben", gaat ze verder. "Ik denk dat het de hele dag een serieus verschil maakt in mijn huid. Het is een krachtige opname van vitamines voor de huid - net zoals je een vochtinbrengende crème nodig hebt, heb je antioxidanten nodig."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gwyneth Paltrow helemaal klaar met kritiek op lifestylemerk

Het gaat in het leven niet alleen om fysieke, maar ook om mentale gezondheid. Dat weet Gwyneth, dus ook daar richt ze zich op. "Ik heb verschillende ademhalingsoefeningen onderzocht, met apps als Headspace en The Breathing App, die ik elke dag gedurende drie minuten doe. Het is een korte pauze met een langdurige impact", laat Gwyneth weten. "En ik heb met mezelf afgesproken om elke dag 5 minuten te schrijven, omdat ik bang dat ik dingen vergeet als ik ze niet opschrijf. Het is elke dag een mentale uitdaging."

Miljuschka is minder streng voor zichzelf en omarmt haar curves juist. Ze inspireert anderen om datzelfde te doen door zo nu en dan een #eerlijkefoto te delen. Je hoort er alles over in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gwyneth Paltrow zet jarige dochter in het zonnetje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!