Beeld © ANP

Lucy Woesthoff: 'Wij zijn een gezin met twee moeders'

16 juli 2020 12:32

Lucy Woesthoff geniet momenteel van het succes van haar boek 'Woman', waar de vierde druk van onderweg is. En tegelijkertijd heeft ze een druk gezinsleven dat, zoals bij iedereen, zo zijn dagelijkse struggles met zich meebrengt. Lucy leeft samen met Dinand Woesthoff in een bijzonder gezin dat flink heeft moeten rouwen om de dood van Guusje Nederhorst.

"Wij zijn een gezin dat verloren en gerouwd heeft"

In het Algemeen Dagblad vertelt Lucy over deze bijzondere situatie. "Vandaag de dag zijn we een normaal, gelukkig gezin met twee moeders aan het hoofd en in het hart", zo zegt ze daar. Eerder bracht ze het als volgt onder woorden in haar boek: 'Wij zijn een gezin dat verloren en gerouwd heeft en dat desondanks een manier heeft gevonden om door te gaan, zonder daarbij het verleden te vergeten of te ontkennen, maar juist door het te vieren.'

Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk. 'Mijn man is (weer) weg. Mijn oudste zoon ligt ziek in bed. De andere twee jongens zijn al (bijna) vrij en hebben constant ruzie ... mijn dochter voelt de vakantiespanning aankomen en is een soort minidictator geworden', schrijft Lucy op Instagram. En dan is het huis ook nog een zooitje.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Lucy Woesthoff: 'Ik zou Guusjes plek hebben ingepikt'

Toch ziet Lucy wel in dat ze een gelukkige vrouw is en dat ze het allemaal heel goed hebben. 'We zijn allemaal veilig en ons bedrijf doet het goed. En ik krijg fantastische, ontroerende reacties van jullie. Elke dag weer', zegt ze over haar boek. 'Wat ik hoopte, dat vrouwen er zo van zouden genieten dat ze het elkaar zouden aanbevelen, gebeurt en dat maakt me blij.'

Guusje was vroeger te zien in GTST. Haar tv-collega Jim Geduld blikt terug op hun samenwerking in Goede Tijden, Zomer Tijden. Bekijk de video hieronder.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dorian moest GTST-relatie stilhouden

12:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!