Johnny Depp Beeld © ANP

Hoofdbeveiliger biecht op: Amber Heard mishandelde Johnny Depp

16 juli 2020 16:27

Volgens Sean Bett, hoofdbeveiliger van Johnny Depp (57), was het niet de 'Pirates of the Caribbean'-acteur die zijn ex-vrouw Amber Heard (34) mishandelde, maar was het verhaal juist andersom. Dat heeft hij donderdag verteld in de rechtszaak tussen Johnny en 'The Sun'.

"Mij is ook verteld door meneer Depp dat mevrouw Heard hem op meerdere momenten fysiek had mishandeld"

De acteur heeft de Britse tabloid aangeklaagd omdat hij in een artikel uit 2018 een vrouwenmishandelaar werd genoemd. Hij ontkent dat en vindt dat de krant dat niet hard kan maken en eist bovendien een forse schadevergoeding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vanessa Paradis en Winona Ryder getuigen niet in zaak Johnny Depp

Tijdens hun huwelijk zou Johnny zijn ex-vrouw Amber meerdere malen hebben mishandeld. Volgens Sean Bett was daar echter nooit iets van te zien. Hij zag de twee 'vrij regelmatig', maar kon nooit 'snijwonden, blauwe plekken of andere verwondingen' bij Amber opmerken.

"Integendeel", zegt Bett, "tijdens hun relatie mishandelde mevrouw Heard hem juist verbaal en fysiek. Tijdens meerdere gelegenheden zag ik haar tegen meneer Depp schreeuwen. Mij is ook verteld door meneer Depp dat mevrouw Heard hem op meerdere momenten fysiek had mishandeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp komt met fotobewijs van vernielde keuken

Volgens de beveiliger moesten hij en zijn collega's Johnny ook meerdere malen bij Amber vandaan trekken vanwege haar gedrag. "Hij verbleef dan ergens anders. Het gebeurde zo vaak dat ik het me niet allemaal meer precies kan herinneren. Ik zou het echter wel een herhaaldelijk recept willen noemen dat mevrouw Heard meneer Depp, die zich dan van de situatie losmaakte, mishandelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp: 'Ik kon Amber niet eens slaan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!