Ali B Beeld © ANP

Ali B heeft een belangrijke boodschap voor alle pillenmakers

16 juli 2020 18:08

Rapper Ali B (38) maakt zich enorm druk om de grootte van de vitaminepillen tegenwoordig. Hij krijgt ze nauwelijks meer doorgeslikt en wil dat voor eens en altijd duidelijk maken via een videoboodschap op zijn Instagram-pagina, die zijn volgers hilarisch vinden.

"Ik ben geen nijlpaard!"

Hij vraagt zich dan ook hardop af waarom ze 'in godsnaam zo groot' gemaakt moeten worden. Volgers gieren het uit en reageren massaal op zijn video. Ze zijn het dan ook helemaal met hem eens. 'Geniale uitspraak!! Ben geen nijlpaard', 'Mijn gedachtes exactly...krijg niks weg' en 'Precies dat ja', steunen ze de rapper.

"Hey pillenmakers! Jullie zijn goede mensen, want jullie maken pillen met vitamines en mineralen en magnesium en visolie. Jullie willen dat mensen zooo gezond zijn, dat jullie ze f*.. groot maken..Denk je dat ik een nijlpaard ben of zo. Hoe verwacht je dat ik hier trek in heb? Het lijkt wel een baksteen in mijn keel. Maak die dingen kleiner mensen. Het is goed bedoeld, maar ik kan die dingen niet eens drinken met water. Alsof een nijlpaard een krop sla hapt", maakt hij aan iedereen duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ali B kan ogen nauwelijks geloven bij HGT-opnames

Hij slikt niet voor niets zoveel vitaminepillen, want de grappenmaker moet natuurlijk wel gezond blijven. Dan Karaty kan door het coronavirus de Verenigde Staten namelijk niet verlaten en moet daarom zijn jurystoel bij Holland's Got Talent afstaan aan The Voice-coach Ali B. Onlangs vertelde Ali nog dat hij het 'superleuk' vindt, zoals je ziet in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise daagt Ali B uit tot een duel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!