Beeld © ANP

Annemarie en Simon Keizer eerlijk over hun kinderwens

16 juli 2020 18:26

Samen met hun dochtertje Kiki vormen Annemarie (35) en Simon Keizer (36) een gezinnetje van drie. Maar de fans van de zanger vragen zich vaak af of er nog een editie wordt toegevoegd aan de familie. In zijn podcast 'Ik & Simon' reageert het stel.

"Wordt het nou geen tijd voor een tweede?"

Het stel wil van tevoren één ding heel duidelijk maken: "Wij zijn heel gelukkig nu met z’n drietjes", aldus Annemarie. "Ja, toch? Of zullen we het nu gaan vertellen?", geint Simon vervolgens. "Wij zijn echt heel blij met z’n drietjes", bevestigt hij daarna. De twee krijgen de vraag geregeld en dat vindt Annemarie 'altijd lastig'. "Ik vind ‘m echt op het randje", legt ze uit. "Of het wel of niet gepast is?", vraagt Simon zich af. "Ja, dat vind ik", reageert zijn echtgenote.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Simon en Annemarie Keizer leggen het bij na 'klap in gezicht'

"We krijgen die opmerking ook best vaak in het dorp", aldus Simon over de bewoners van Volendam. "Wordt het nou geen tijd voor een tweede?" Annemarie zegt dat het ook vaak ‘achter je rug om’ gebeurt. “Wat mensen dan niet beseffen is dat het misschien gevoelig ligt”, verklaart Simon. “Wat in ons geval niet zo is. Wij zijn gewoon ontzettend aan het genieten van de situatie nu. En we leven in het nu.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick, Simon en Kees zien nieuw muzikaal avontuur wel zitten

“Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn”, aldus Annemarie. Simon vindt het prima als mensen het vragen, maar vindt het wel een beetje ‘ondoordacht’. Het stel kreeg pas na 13 jaar relatie hun dochter Kiki en dat leverde eerst veel opmerkingen op. “Mensen dachten dat het ons niet gegund was”, legt Simon uit. Toen Annemarie wel zwanger werd, was de reactie veelal: ‘wat fijn dat het is gelukt’. “Het blijft een wonder”, vinden ze beide. Maar een tweede Keizer-baby lijkt niet op de planning te staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Simon Keizer lijkt net zo muzikaal als vader

Nick ging onlangs nog op reis om op zoek te gaan naar zijn muzikale helden Simon & Garfunkel, samen met zijn maatjes Nick en Kees. In de video hieronder vertellen ze erover. 

Nick en Simon zetten succesvolle jacht op hun jeugdhelden door

01:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!