Beeld © ANP

A$AP Rocky vreest voor leven door obsessieve fan

17 juli 2020 03:10

Slecht nieuws voor A$AP Rocky (31). De rapper vreest voor zijn leven vanwege een vrouw die hem al twee jaar lang het leven zuur maakt. Dit meldt 'TMZ' .

Rocky voelde zich zo bedreigd, dat hij een omgangsverbod eiste tegen de vrouw, genaamd Micaela Jimenez. Zij zou meerdere malen het terrein rondom zijn huis hebben betreden, zonder daarvoor toestemming te hebben. Uiteindelijk lukte het Jimenez zelfs om door te dringen tot Rocky's slaapkamer.

Uit juridische, door TMZ verkregen, documenten zou blijken dat de vrouw zeer obsessief te werk ging en exact wist waar de rapper zich bevond of waar hij naar toe ging. Ook nam ze contact op met zijn familieleden om zo nog meer informatie te vergaren.

Rocky trof Jimenez ook een keer slapend in haar auto aan, geparkeerd voor zijn deur. Daarnaast beweerde ze getrouwd te zijn met de rapper, iets wat ze meerdere malen tegen wildvreemden verkondigde.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Rihanna direct na relatiebreuk gespot met A$AP Rocky

Het meest bizarre incident stamt uit juni 2018, toen Jimenez weer eens onaangekondigd op de stoep stond. Bij binnenkomst sloeg ze Rocky's bewaker neer, om vervolgens naar de masterbedroom boven te rennen. Daar drong ze zich aan de rapper op en trok ze zelfs een ketting van zijn nek.

Een rechter in Los Angeles kende het omgangsverbod vooralsnog niet toe. Het is niet verboden om in een auto te slapen en in de ogen van de rechter heeft Rocky zelf nog geen dusdanig gevaar opgelopen dat een verbod moet worden ingesteld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!