Louis Talpe Beeld © Instagram @louistalpe1

Voormalig GTST-soapie Louis Talpe is nu een papa

17 juli 2020 16:41

Louis Talpe (39) en zijn vrouw Tiffany hebben hun familie uitgebreid. De Vlaams acteur maakte zojuist via Instagram bekend dat op donderdag 16 juli hun zoontje Lion is geboren.

"Geen woorden kunnen de verbazingwekkende emoties beschrijven die we doormaken"

'16 juli 2020 is de dag dat ik vader werd', schrijft Louis in de wolken bij een foto van zijn kleintje. 'Tiffany deed het de hele zwangerschap zo geweldig en gaf gisteravond laat leven aan onze babyjongen. Geen woorden kunnen de verbazingwekkende emoties beschrijven die we doormaken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Halfnaakte Louis Talpe brengt iedereen het hoofd op hol

Het is het eerste kindje voor het stel, die de zwangerschap eind januari bekendmaakten met een foto gemaakt tijdens het paardrijden. Vorig jaar mei stapten de kersverse papa en mama in het huwelijksbootje. Hierover zei Tiffany eerder tegen Het Laatste Nieuws: "Ik had nooit gedacht dat een huwelijk iets zou veranderen tussen Louis en mij. We woonden al samen, maar trouwen bracht ons toch dichter bij elkaar. Het is een connectie die noch Louis noch ik al ooit eerder met iemand anders aangegaan waren."

In Nederland geniet Louis al enige bekendheid vanwege zijn rol als Mike in Goede Tijden, Slechte Tijden. RTL Boulevard blikt met de cast van de serie terug op een bijzondere aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden. Bekijk de aflevering met Brûni Heinke en Johnny Kraaijkamp jr. hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Sascha Visser opnieuw vader geworden van zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!