Beeld © ANP

Sylvie Meis heeft geen miljonair nodig: 'Heb mijn eigen geld'

19 juli 2020 16:05

Sylvie Meis (42) schoof onlangs aan voor een video op het Duitse YouTube-kanaal Lasst uns reden, Mädels!. Daar vertelt ze de vrouwen die haar interviewen openhartig over genieten van het vrijgezellenleven, wanneer ze gaat trouwen én dat ze heus geen miljonair nodig heeft om haar te onderhouden. Ook onthult La Meis wanneer ze écht in het huwelijksbootje stapt met Niclas.

Sinds haar huwelijk met Rafael van der Vaart en zijn transfer naar de voetbalclub Hamburger SV is La Meis ook in Duitsland een grote ster. Maar na de tumultueuze scheiding van de voetballer en haar leven in de schijnwerpers is het een stuk lastiger om weer geluk in de liefde te vinden. Toch heeft ze in haar huidige partner Niclas Castello een blijvertje gevonden. Maar dat is niet vanwege het geld dat hij op zijn bankrekening heeft staan.

Geagiteerd citeert Sylvie verhalen die in de media verschijnen zodra ze een nieuwe man aan haar arm heeft: "Is hij goed genoeg? Nee, hij is niet goed genoeg. O ja, hij is zeker miljonair, ze doet het vanwege het geld." Daar is ze niet blij mee. "Hé, ik heb mijn eigen geld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie en Rafael sinds scheiding weer eens samen in interview

Sylvie is helemaal in de wolken met haar kunstenaar. Tegen de zin van haar manager in klapt ze uit de school over haar toekomstige man. "Het is een goede man. Hij is nuchter, heeft flair, is kosmopolitisch vanwege zijn werk. Succesvol, liefdevol... Alles wat ik nu van mijn manager niet mag zeggen omdat het privé is."

Onlangs kreeg Sylvie van haar vriendinnen een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, zoals je kunt zien in onderstaande video. Het feestje kwam op tijd, want ze stapt in september dan tóch in het huwelijksbootje met haar Niclas. Het leek er eerder op dat ze in augustus het jawoord zou geven, maar nu onthult ze de werkelijk datum. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!