Sylvie Meis Rafael van der Vaart Beeld © ANP

Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart vertrekt naar Denemarken

17 juli 2020 19:22

Voor het eerst sinds hun scheiding in 2013 hebben Rafael van der Vaart (37) en Sylvie Meis (42) samen een interview gegeven waarin ze groot nieuws bekendmaakten: zoon Damián (14) gaat bij zijn vader wonen in Denemarken.

Janina Kirsch had namens het Duitse Bild de eer om de twee de hemden van het lijf te vragen. Volgens Sylvie was het 'wel een fijn gevoel' om weer samen met haar ex zo aan tafel te zitten in het huis in Hamburg, waar ze vroeger beiden hebben gewoond. Rafael is eigenlijk niet zo van de interviews, maar geeft toe dat het 'zo eigenlijk moet zijn'.

Reden van het openhartige interview was zoon Damián, die binnenkort gaat voetballen bij de club Esbjerg in... Denemarken. Hiervoor moet hij wel verhuizen, maar gelukkig woont Rafael al in het land. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis onthult datum én locatie van huwelijk

Sylvie vertelt tijdens gesprek dat ze wel nog eventjes moet wennen aan het feit dat haar zoon haar gaat verlaten. "Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelt ze. "We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken."

Voor Sylvie en Rafael is het 'een droom' dat het zo goed gaat. "Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Nicolas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel”, aldus Sylvie, die gelukkig niet alleen achterblijft. La Meis stapt binnenkort namelijk in het huwelijksbootje met haar verloofde Niclas Castello.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman over toekomst met Rafael van der Vaart

Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar de tortelduifjes moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. "We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land", vertelde de 42-jarige presentatrice eerder deze week in het Duitse tijdschrift Gala. "Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles." De bruiloft duurt maar liefst vier dagen en Sylvie vierde afgelopen weekend al haar vrijgezellenfeestje.

Hoe spontaan was het vrijgezellenfeestje van Sylvie Meis eigenlijk?

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!