Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Anouk prijst 'zorgzame' vriend Dominique de hemel in

18 juli 2020 13:54

Anouk (45) is al tijden zielsgelukkig met haar grote liefde Dominique Schemmekes (26). Op Instagram plaatst de vriend van de 'Voice'-coach een foto met hun dochtertje Jelizah Rose (4) en de zangeres smelt.

"Dankzij mensen zoals jij is de wereld een veel mooiere plek"

Dominique geniet op Instagram met zijn dochtertje Jelizah. 'Mijn kleine meisje', schrijft hij bij de zoete foto. Anouk, de vriendin van de basketballer, krijgt er geen genoeg van. 'Mijn knapperds', bestempelt ze de twee. Vervolgens laat ze blijken hoe 'ontzettend blij' ze is met haar grote liefde. 'Je zorgzaamheid, hoe je met je glimlach een hele ruimte kan verlichten.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Anouk walgt van uitspraken Johan Derksen

'Dankzij mensen zoals jij is de wereld een veel mooiere plek', prijst Anouk haar vriend verder de hemel in. Dominique reageert onder haar comment met een traan- en hartjesemoji. Anouk is niet de enige fan van het kiekje. 'Rijkdom', reageert één volger. 'Super lieve foto', vindt een ander. 'Wat ben je gezegend', feliciteert er eentje hem. 

De coronacrisis is geen gezellige periode geweest voor Anouk. Aan het begin zat te nog in Marokko en toen ze eenmaal terug was in Nederland, besloot ze zelf wéér in quarantaine te gaan en haar kids eventjes niet te zien. In de video hieronder zie je waarom. 

Waarom Anouk besloot wéér in zelfquarantaine te gaan

05:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!