Beeld © ANP

André Hazes bevestigt: 'Heb weer contact met Roxeanne'

19 juli 2020 18:06

De bonje tussen André (26) en Roxeanne Hazes (27) lijkt helemaal opgelost. Op Instagram was al te zien hoe de zangeres op bezoek ging haar broers liefje Monique. Beiden zetten ze foto's van de visite op social media. Maar nu lijkt ook de bekoelde band tussen broer en zus ontdooid te zijn.

"We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen"

André en Roxeanne konden jarenlang niet door één deur, maar inmiddels lijkt het weer koek en ei tussen de twee. Ze volgen elkaar weer op social media en hun zoontjes hebben met elkaar kunnen spelen. "Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen", verklaart André aan RTL Boulevard. "Want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste concert in tijden voelt voor André Hazes als 'thuiskomen'

De broer en zus hebben zelfs telefonisch contact gehad. "Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer", legt André uit. "Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen." De zanger is ervan overtuigd dat ze binnenkort in één ruimte zullen zijn. "Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan." André vertelt in RTL Boulevard om 18.46 uur meer over zijn band met zijn zus én het bijzondere concert dat hij gisteravond gaf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André over huwelijk met Monique: 'Moet eerst nog wat goedmaken'

André en Roxeanne kunnen het weer met elkaar vinden, maar de kinderen uit hun vaders eerste huwelijk vinden contact niet nodig. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!