Kim Kardashian en Kanye West op het MET Gala Beeld © ANP Foto

Kanye West drong aan op abortus bij Kim Kardashian

20 juli 2020 02:32

De eerste bijeenkomst van Kanye West (43) om een een gooi te doen naar het Amerikaanse presidentschap verliep op z'n zachtst gezegd nogal bijzonder. De rapper kwam gehuld in een kogelvrij vest de zaal in, had '2020' in zijn haar geschoren en hield zijn emoties niet in bedwang toen het onderwerp abortus aan bod kwam. Dit meldt 'TMZ'.

"Ik heb bijna mijn eigen dochter vermoord!"

West barstte ten overstaan van het publiek in tranen uit en schreeuwde: "Ik heb bijna mijn eigen dochter vermoord!". Hiermee doelde hij op het feit dat hij tijdens de eerste zwangerschap van Kim Kardashian, destijds nog niet zijn vrouw maar zijn vriendin, tot een abortus dwong. "Ze had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik het zijn visie zou f*cken, hij dat ook met die van mij zou doen."

Uiteindelijk werd dochter North 'gewoon' geboren en is zij inmiddels 6 jaar oud. Het persoonlijke verhaal van West leverde nog een opmerkelijke uitspraak op. Hij zei 'dat Kim hierna misschien wel van me wil scheiden, maar dan ben ik altijd blij dat ze North ter wereld heeft gebracht'.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Volgers vrezen voor mentale toestand van Kanye West

Ook liet 'Ye' weten dat zijn eigen vader hem vroeger had willen laten aborteren. "Mijn moeder heeft mijn leven gered," aldus de geëmotioneerde rapper.

Geen droomstart voor Kanyes 'Birthday Party' dus, zoals hij zijn partij noemt. De chaotische rally, waarbij het publiek wel mondkapjes droeg maar geen afstand hield van elkaar, was moeilijk te volgen. De meest opvallende uitspraak was misschien wel dat de rapper zei 'dat het hem niet uitmaakt of hij president wordt of niet'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!