ANP

Volgers vrezen voor mentale toestand van Kanye West

20 juli 2020 03:02

De eerste presidentiële rally van Kanye West (43) is South Carolina is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De rapper was direct trending op Twitter nadat hij zichzelf op 'bijzondere' wijze presenteerde aan het publiek. Nadat de rapper onder meer in tranen uitbarstte toen hij bekende aangedrongen te hebben op een abortus, toen Kim Kardashian (38) zwanger was van hun eerste kind, stroomde het sociale medium vol met vragen over Kanyes mentale toestand.

"De media moeten ophouden met hem aandacht te schenken"

'Dit is wat er gebeurt als Kanye zijn medicijnen voor zijn bipolaire stoornis niet inneemt,' schreef een volger. Een ander vroeg zich af waarom de mensen in zijn omgeving hem dit laten doen. 'Hij is duidelijk niet zichzelf en kampt met grote mentale problemen. Deze man moet geen president worden, maar heeft hulp nodig. De media moeten ophouden met hem aandacht te schenken.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kanye West organiseert eerste campagnebijeenkomst

'Het is gewoon pijnlijk om te aanschouwen. Hij heeft mensen nodig die hem de waarheid vertellen. Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft, ik bid voor hem,' aldus een fan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!