Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Jordy uit De Bachelorette haalt uit naar Rijk Hofman

20 juli 2020 09:22

Rijk Hofman (23) heeft het verbruikt bij Jordy Jahmal, uit 'De Bachelorette'. In een nieuwe video beweert Rijk namelijk dat Jordy tijdens het datingprogramma gewoon een vriendin had. Jordy snapt er niets van en doet nu zijn zegje in een eigen video.

"Rijk laat niet ons hele gesprek zien"

Rijk maakt een reeks recaps van De Bachelorette, genaamd Lieve Gaby. In de tiende aflevering spreekt hij over Jordy, die volgens anonieme bronnen voor en tijdens het programma een relatie zou hebben gehad. Rijk laat daarbij gesprekken zien waarin iemand hem vertelt dat Jordy alleen maar meedoet aan het programma voor de fame. Rijk vertelt er nog wel bij dat Jordy ontkent. "Jij zei dat je relatie van zeven jaar net voorbij is. Wat een goede timing." Ook zegt Rijk in zijn video meermaals dat mensen over lijken gaan om bekend te worden.

Jordy heeft de aflevering inmiddels gezien en is allesbehalve blij met hoe hij nu wordt neergezet. Daarom heeft hij in een video gereageerd op de aantijgingen van Rijk. "Ik denk dat jij degene bent die over mijn rug voor de fame gaat", zegt hij. "Je bent een sensatiezoeker." Hij heeft overigens Rijk wel toestemming gegeven om het gesprek te gebruiken in zijn Lieve Gaby-video.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jordy: Jethro heeft voor mij en zichzelf de ruiten ingegooid

Om het allemaal nog even net wat spannender te maken, deelt uitgerekend Gaby de video van Rijk, met precies het stukje waarin het over Jordy gaat. "Dat zegt voor mij al genoeg", zegt Jordy. "Ze willen me bewust naar beneden halen, alleen maar ten goede van henzelf."

Het kwetst Jordy dan ook, dat Rijk deze aantijgingen in een video heeft gedeeld. "Want ik ben ten alle tijden mezelf geweest. Ik heb me nooit anders voorgedaan dan ik ben", legt hij uit.

In de video hieronder vertelt Jordy over het moment waarop hij werd weggestuurd uit Zuid-Afrika door Gaby.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!