Amber Head en Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp beschuldigt Amber Heard van bizarre affaires

21 juli 2020 03:58

Het over en weer moddergooien tussen Amber Heard (34) en Johnny Depp (57) is nog lang niet voorbij. Tijdens de rechtszaak die de acteur tegen de krant 'The Sun' aanspande, heeft Amber verklaard dat haar ex-man haar ervan verdacht meerdere affaires tijdens hun huwelijk te hebben gehad. Dit meldt 'E! News'.

"Hij zag in iedereen met wie ik samenwerkte een gevaar"

En niet zomaar affaires: volgens de Pirates of the Caribbean-ster zou zijn ex het aangelegd hebben met onder anderen Leonardo DiCaprio, Liam Hemsworth, Kevin Costner, Billy Bob Thornton, Channing Tatum en James Franco. Volgens Amber verdenkt Johnny haar er ook van een onderonsje te hebben gehad met haar vrouwelijke collega Kelly Garner.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard claimt dat Johnny Depp haar wilde doden

"Hij zag in iedereen met wie ik samenwerkte een gevaar, zelfs als ik alleen maar een auditie voor een film met iemand had gedaan. Met name als hij dronken of high van de cocaïne was, of allebei tegelijk, dan ging hij helemaal los tegen me. Hij begon dan ook allerlei denigrerende bijnamen te geven aan de mannen waarvan hij dacht dat ik er een verhouding mee had. Leo was bijvoorbeeld 'pompoenhoofd' en Channing was 'aardappelhoofd'", aldus Amber.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Hoofdbeveiliger biecht op: Amber Heard mishandelde Johnny Depp

De woordvoerder van Channing Tatum reageerde vrij snel op het nieuws: "Dit is complete onzin en pertinent niet waar."

Volgens Amber is haar ex-man 'enorm controlerend en vertoont hij isolerend gedrag'. Johnny beweert daarentegen dat het juist Amber was die altijd de grenzen van het toelaatbare opzocht en hem zo meerdere malen tot wanhoop dreef.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!