Beeld © Getty Images

Jenelle Evans haalt hard uit naar haar Teen Mom-collega's

21 juli 2020 14:17

Het botert al tijden niet tussen Jenelle Evans (28) en haar voormalige 'Teen Mom'-collega's. Maar de realityster heeft de hoop op een verzoening voorgoed de das omgedaan met een ultieme reality-sneer op Facebook.

"Neppe herinneringen"

Jenelle was jarenlang een grote publiekstrekker bij Teen Mom, maar sinds haar echtgenoot David de familiehond doodde zit haar MTV-avontuur erop. Dat incident viel ook bij haar co-sterren niet lekker en die lieten dat onomwonden blijken op social media. Sindsdien is de bekoelde band tussen de realitydames er niet beter op geworden. Jenelle heeft het gehad en laat op Facebook blijken hoe ze denkt over Leah en Chelsea. 'Neppe herinneringen', schrijft ze bij een foto van het drietal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah uit Teen Mom in opspraak na bekogelen van dochter

Leah, Chelsea en Jenelle lijken nog goede maatjes te zijn op de inmiddels verwijderde foto. De nieuwe tekst maakt echter wel duidelijk hoe ze over haar voormalige collega's denkt. Al het drama met haar ex-vriendinnen is niet het enige wat niet zo lekker gaat bij Jenelle, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!