Dave en Donny Roelvink Beeld © ANP

Dave en Donny wie? Dit is de knappe dochter van Dries Roelvink

21 juli 2020 15:20

De broertjes Dave (26) en Donny Roelvink (22) hebben net als hun vader de spotlights opgezocht en zijn vrijwel elke week in het nieuws. Is het niet om een paar nieuwe tanden, dan heeft een van de twee wel een auto in de prak gereden. Niet veel mensen weten echter dat vader Dries (61) nóg een kind heeft: Peggy.

Dries werd op zijn 21ste vader van Peggy, de halfzus van Dave en Donny. Hoewel de oudste Roelvink-telg niet in de schijnwerpers staat, was ze de afgelopen jaren wel af en toe te zien in de realityseries van de familie. "Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed", vertelde Dries eerder aan Story over de geboorte van zijn dochter. "Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling niet jaloers op ultrawitte tanden van Dave Roelvink

Toen hij opnieuw liefde vond bij Luciënne, de moeder van Dave en Donny, verwaterde het contact tussen hen. Zijn nieuwe vrouw vond het maar lastig om met Peggy geconfronteerd te worden."Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien, ik dat dan maar buiten de deur moest doen", aldus Dries. Sprake van een vaderband was er dan ook niet. "Dat gevoel kwam pas toen Luciënne en ik Dave en Donny kregen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink staat stil bij bijzondere reis met moeder

Afgelopen week leek het er ook even op dat het tussen Dave en Donny niet helemaal lekker zat. De broertjes volgden elkaar niet meer op social media en in deze tijden is dat behoorlijk veelzeggend. Dries geeft uitleg:

Dries Roelvink reageert op vermeende ruzie tussen Dave en Donny

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!