Beeld © ANP

Davina Michelle viert gigantische YouTube-mijlpaal

21 juli 2020 15:09

Davina Michelle heeft een bijzondere digitale mijlpaal behaald. Het YouTube-kanaal van de zangeres is de miljoen volgers voorbij, zo deelt ze dinsdag al poserend met de daarbij horende trofee op Instagram.

"We hadden het niet zonder jullie trouwe steun kunnen doen"

De afgelopen drie jaar en drie maanden heeft Davina elke maandag een video gedeeld waarop ze covers zingt van andere artiesten. "Dat komt neer op rond de 175 video's in totaal. Het was niet altijd makkelijk maar ik ben zo trots dat we het hebben gedaan!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle: 'Ik word er opnieuw emotioneel van'

De zangeres is haar volgers dankbaar. "We hadden het niet zonder jullie trouwe steun kunnen doen", schrijft Davina, die eraan toevoegt nu voor de tien miljoen volgers te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle: 'My Own World afsluiting van het begin'

Haar succes dankt de zangeres grotendeels aan haar covers. In 2017 zong ze What About Us van Pink. Die video kwam terecht bij de Amerikaanse zangeres en die noemde de versie beter dan haar eigen versie. Vanwege het filmpje werd Davina in korte tijd bekend in Nederland en de Verenigde Staten. Vorig jaar stond Davina in het voorprogramma van Pink tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!