Beeld © ANP

Ferry Doedens heeft dertigersdilemma: 'Wat wil ik nou echt?'

21 juli 2020 16:38

Ferry Doedens is een goede maand geleden dertig jaar geworden en heeft ineens last van het zogenoemde 'dertigersdilemma'. Ferry weet niet precies wat hij met zijn leven wil, vertelt hij op Instagram.

"Het is net alsof ik opeens met van alles bezig ben"

'Ik weet niet precies wat het is', begint Ferry op zijn Instagram. 'Maar het is net alsof ik opeens met van alles bezig ben.' Ferry weet even niet meer waar hij precies staat in het leven. Hij heeft dan ook een boel vragen voor zichzelf. 'Waar word ik blij van? Wat wil ik nou echt?'

Voordat Ferry de dertig aantikte nam hij het dertigersdilemma nooit zo serieus. 'Maar ik geloof dat ik het heb opgelopen', zegt hij nu.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ferry Doedens komt weer op adem na hectische periode

Gelukkig krijgt Ferry van zijn trouwe volgers genoeg tips om deze fase door te komen. 'Gewoon je hart volgen en dan komt het allemaal goed', zegt iemand. Een ander: 'Houd je vast aan de weg die je nu loopt. Je hebt al veel hobbels overwonnen.'

Onlangs was Ferry te zien in Goede Tijden, Zomer Tijden. Daarin vertelt hij onder andere over de verhaallijn die zijn personage Lucas te wachten staat. Je ziet het in de video hieronder.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Geluk Lucas en Tiffy komt in gevaar

12:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!