Beeld © ANP

Amber Heard: 'Heb niet in bed van Johnny Depp gepoept'

21 juli 2020 15:40

Amber Heard (34) heeft op de tweede dag van haar getuigenis in de veelbesproken smaadzaak tussen haar ex Johnny Depp (57) en het Britse tabloid 'The Sun' gesproken over het bedpoepincident. Ze ontkent met klem dat zij de dader was en vertelde de rechter dat haar hondje Boo er haar uitwerpselen had achtergelaten nadat ze had gegeten van de cannabisvoorraad van Johnny.

"Ik zou niet weten waarom een volwassene zoiets zou doen"

De actrice noemde het dinsdag 'walgelijk' dat de advocaat van Johnny insinueerde dat zij mogelijk in bed had gepoept. "Ik zou niet weten waarom een volwassene zoiets zou doen. Het is niet grappig en is ook geen grap", aldus Amber, die al eens eerder ontkende de 'bedpoeper' te zijn. Volgens haar kon ze het ook niet zijn aangezien ze in het bewuste weekend op het festival Coachella was.

De zaak tussen Johnny en The Sun gaat over een artikel uit 2018 waarin hij een "vrouwenmishandelaar" wordt genoemd. De filmster ontkent dat te zijn en vindt dat de krant deze claim niet hard kan maken. Hij eist een forse schadevergoeding. Vanwege de behandeling van de zaak belanden nu allerlei details uit het stukgelopen huwelijk van Johnny en Amber op straat. Maandag vertelde ze in haar eerste getuigenis dat Johnny haar meermalen mishandelde en haar zelfs dreigde te doden. Johnny zegt op zijn beurt juist dat Amber de mishandelaar was.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Johnny Depp beschuldigt Amber Heard van bizarre affaires

Dinsdag ging het in de rechtbank ook over de affaire die Amber tijdens haar huwelijk met Johnny zou hebben gehad met Elon Musk. De actrice ontkende en voegde eraan toe dat ze op dat moment alleen vrienden waren. De rechter las vervolgens een serie sms'jes voor die Amber en Elon naar elkaar stuurden. De techmiljardair bood haar daarin 24 uur per dag beveiliging aan mocht ze dat nodig hebben.

Daarnaast kwamen de verwondingen die Amber wel of niet zou hebben opgelopen tijdens een confrontatie met Johnny ter sprake. Verschillende personeelsleden van het koppel verklaarden eerder geen verwondingen te hebben opgemerkt. Volgens Amber komt dat simpelweg doordat ze make-up droeg om de schade aan haar gezicht te verbergen.

In de video hieronder zie je meer over de spraakmakende rechtszaak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!