Familie Oerlemans Beeld © Instagram @danielleoerlemans

Dochter (16) Reinout en Daniëlle Oerlemans mag naar Harvard

22 juli 2020 09:29

Fiene Oerlemans, de 16-jarige dochter van Reinout (49) en Daniëlle (47) Oerlemans, bereikt nu al een grote mijlpaal in haar leven. Ze is toegelaten tot het hockeyteam van de prestigieuze universiteit Harvard, waarmee ze zomaar haar plekje op de universiteit kan veiligstellen in 2022.

"Goed gedaan, Fiene! 2022 klinkt ver, maar we knipperen en je bent er"

Een beetje ambitieuze scholier zet zijn of haar zinnen op Harvard. Maar toegelaten worden tot deze universiteit is niet makkelijk: van de ruim 43.000 scholieren die zich aanmelden, worden er iets meer dan 2000 toegelaten ieder jaar. Daniëlle laat op Instagram weten dat ze maar wat trots is dat Fiene nu al is toegelaten tot het toelatingsproces van het schooljaar 2022.

'Goed gedaan, Fiene! 2022 klinkt ver, maar we knipperen en je bent er.' Ook heeft ze nog moederlijk advies voor haar meisje. 'Blijf hard werken en geniet van je leven als tiener.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oudste dochter Reinout Oerlemans opgenomen in ziekenhuis

Studeren aan Harvard is niet goedkoop. De gemiddelde jaarlijkse kosten liggen omgerekend op ruim 62.000 euro zónder beurs. Onlangs waren de Oerlemansjes nog op een roadtrip door Amerika. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!