Beeld © ANP

Kanye West: 'Ik wil al een jaar een scheiding'

22 juli 2020 09:21

Kanye West claimt dat hij al meer dan een jaar probeert om een einde aan zijn huwelijk met Kim Kardashian (39) te maken. Dat schrijft de 43-jarige rapper in een nieuwe serie tweets, die hij alweer snel verwijderde.

"Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het 'hervormen van gevangenissen"

"Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het 'hervormen van gevangenissen'", schrijft Kanye. Hij lijkt daarmee te refereren aan de tijd dat zijn vrouw samenwerkte met rapper Meek Mill, de ex van Nicki Minaj, voor de eerste Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018. Kim en Kanye zijn sinds 2014 getrouwd. Ze hebben samen vier kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian compleet 'verwoest' door uitspraken Kanye

De inmiddels verwijderde tweets van Kanye West

Kanye, die in de race is voor het Amerikaanse presidentschap, twitterde ook weer indirect over zijn familie die hem schijnbaar wil beschermen tegen zichzelf. "Ze willen twee dokters invliegen omdat het mentaal niet goed met me zou gaan."

Ook deelde hij een screenshot van een tekstbericht dat hij naar zijn schoonmoeder Kris Jenner stuurde. Hij lijkt daarin op oorlogspad. "Gaan we praten of ruzie maken?", vraagt de rapper.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zorgen over gedrag Kanye West, ook Joyce worstelde met bipolaire stoornis

De muzikant stuurde de afgelopen dagen een hele brij van tweets de wereld in, waarvan hij de helft weer verwijderde. Hij claimt onder meer dat hij zijn kinderen niet mag zien en dat de Kardashians hem op willen sluiten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maakt Kanye West kans om president te worden?

Fans en mensen uit de omgeving van Kanye maken zich zorgen om de rapper. Ze vrezen dat hij weer afstevent op een inzinking.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!