Beeld © ANP

Ali B wil cover Men's Health sieren met afgetraind lichaam

22 juli 2020 16:07

Zon, zee en sporten: Ali B (38) heeft het helemaal naar zijn zin in het Portugese Loulé. Het is er bovendien warm genoeg, zodat de rapper continu met zijn ontblote bovenlichaam kan rondlopen. En wat zien we daar? Ali kunnen we voortaan Ali Buikspier noemen, want hij is hard op weg om een afgetraind lichaam te krijgen.

"Men's Health zijn jullie ready? Anders pak ik de cover van de LINDA."

Hoe serieus Ali werkelijk is, is nog maar de vraag. Maar hij lijkt er voor nu op gebrand om de cover van Men's Health te sieren. Je weet wel, het mannenblad waar je alleen op de voorpagina terechtkomt als je minstens acht blokjes hebt en een brede borstkas. 'Resultaat van 12 dagen discipline en plezier... Men's Health zijn jullie ready? Anders pak ik de cover van de LINDA. 😜', schrijft Ali bij de foto.

Of hij daadwerkelijk de gewichten gebruikt is nog niet duidelijk, aangezien hij ze als twee awards vasthoudt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B nieuw jurylid van HGT: 'Lijkt me superleuk'

We hebben Men's Health even gecheckt en die zeggen dat er inderdaad contact is gelegd met Ali.

Ondanks de coronacrisis heeft Ali B er drukke maanden op zitten. Onlangs werd bekend dat hij Dan Karaty vervangt als jurylid in Holland's Got Talent en hij meteen aan de slag mocht. Er stonden immers opnamedagen op de planning. In onderstaande video laat Ali weten dat hij in eerste instantie twijfels had om de grote schoenen van Dan te vullen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!