Beeld © Instagram @maximemeiland

'Maxime Meiland begon als 20-jarige erotische webcamsite'

22 juli 2020 16:22

Het ondernemen heeft bij Maxime Meiland (24) altijd al in het bloed gezeten. Momenteel timmert ze aan de weg om naam voor zichzelf te maken in de modewereld, maar dat is heus niet de eerste stap die ze als ondernemer zet. In 2016 richtte ze als 20-jarige een bedrijf op voor een erotische webcamsite. Dat meldt 'Party'.

Na het gedonder rondom haar kledinglijn, dat voor veel lagere prijzen wordt aangeboden op AliExpress, komt er nu nóg een onthulling naar boven. Het weekblad beweert dat de Meiland-telg in 2016 een eenmanszaak begon. Onder de naam Divine Live zou ze een erotische webcamsite zijn gestart, die in 2018 weer is uitgeschreven bij de KvK. Het gewroet in het privéleven van Maxime lijkt met dit nieuws een hoogtepunt te bereiken. 

RTL Boulevard heeft de manager van Maxime even aan de mouw getrokken, want klopt dit allemaal wel? Het verhaal is dat Maxime kennelijk niet verder is gekomen dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, en daarmee is de kous af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland reageert op ophef rondom kledinglijn Maxime

Mon dieu, het nieuws stapelt zich wel op de laatste tijd. Inmiddels heeft Maxime wel al meer duidelijkheid gegeven of haar huidige kledinglijn nou gestolen is of niet. Luuk leest haar reactie voor in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!