Beeld © Getty Images

Britney Spears krijgt steuntje in de rug van zusje Jamie Lynn

22 juli 2020 21:04

Hoewel de fans van Britney Spears (38) de beste bedoelingen lijken te hebben, schiet de #FreeBritney-beweging in het verkeerde keelgat bij haar zusje Jamie Lynn (29). Op Instagram haalt het voormalige kindersterretje uit naar de fans van de Princess of Pop.

"Je hebt totaal geen recht om een aanname te maken over mijn zus"

Jamie Lynn heeft het gehad met de grappen over haar zus Britney. De Zoey 101-ster deelt op Instagram het bericht van zangeres Halsey, waarin ze vraagt om begrip voor mensen met psychische klachten. 'Als jijzelf of iemand in je omgeving te maken krijgt met een geestesziekte, dan weet je hoe belangrijk het is om respect te hebben voor de situatie en de privacy van die persoon', laat Jamie Lynn weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onder curatele staan zoals Britney Spears: 'Heftige maatregel die soms nodig is'

Eén van Jamie Lynns volgers reageerde: 'Hoe zit het met de overduidelijke mentale problemen van je zus? Waarom praat je daar niet over?' En dat viel niet lekker bij haar. 'Je hebt totaal geen recht om een aanname te maken over mijn zus. En je hebt het recht niet om over háár gezondheid en persoonlijke worstelingen te praten. Ze is een sterke, ruige, onstuitbare vrouw en dat het énige was overduidelijk is', aldus het zusje van Britney. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears staat na 12 jaar mogelijk weer op eigen benen

'Ik zou nooit publiekelijk hierover spreken of proberen het duidelijk te maken, zeker niet als de persoon in kwestie dat niet wil', gaat Jamie Lynn verder bij een andere reactie. 'Ik neem de haatberichten voor lief en praat niet over iemands persoonlijke zaken als zij dat privé willen houden.' Britney staat op dit moment nog onder curatele, nadat ze 12 jaar geleden een instorting leek te hebben. Sindsdien zijn de strenge voorwaarden hiervan aan de kaak gesteld door haar vele fans en hebben zij de #FreeBritney-beweging opgezet. In de video hieronder zie je waarom ze denken dat ze tegen haar wil allerlei dingen moet doen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!