Beeld © Instagram @gaby.blaaser

Waarom Gaby Blaaser na De Bachelorette Instagram-imago omgooide

23 juli 2020 11:00

Geen mini-stringetjes of uitdagende poses meer voor Gaby Blaaser (34): sinds haar deelname aan 'De Bachelorette' gaat de influencer voor een andere aanpak op Instagram. Is liefje Joey Vanherle (25) de reden voor die plotselinge ommekeer?

"Je bent een volwassen vrouw van 34, is dit echt hoe je je wil neerzetten?"

In de podcast van Kiki Düren doet Joey een boekje open. "Ik heb er inderdaad met haar een gesprek erover gehad en misschien dat dat haar aan het denken heeft gezet", vertelt hij over de nieuwe stijl van Gaby. "Ik heb tegen haar gezegd: je bent een volwassen vrouw van 34, is dit echt hoe je je wil neerzetten? Je hebt ook zo’n mooie andere kant."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herken jij 'm? Zó zag Niek uit De Bachelorette er vroeger uit

Kiki vroeg de Limburger ook naar de winst, hierover zegt hij: "Ik kon het eigenlijk niet geloven. Natuurlijk waren er wel gevoelens, dus ik had het wel verwacht, maar toch voelt het als ongeloof door alle zenuwen die door je lichaam gieren."

Niek werd helaas tweede, maar kreeg tóch nog een roos. Hoe dat zit zie je in een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Joey over 24 uurs-date Bachelorette: 'Ja, we hebben seks gehad'

Of Joey en Gaby nog altijd samen zijn? Daar komen we volgende week woensdag achter in de laatste aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!