Kaj en Moïse Beeld © AMP

Moïse Trustfull staat stil bij jubileum met Kaj van der Voort

23 juli 2020 11:31

Het was gisteren exact vijf jaar geleden dat Kaj van der Voort (24) en Moïse Trustfull (25) aan elkaar werden voorgesteld door Moïses moeder Quinty. Op Instagram blikt de influencer daarom terug op die bijzondere dag.

"Mocht je nog vrijgezel zijn, Quinty Trustfull heeft zomerstop van haar werk en helpt je graag"

'Tussen dat moment en onze relatie zat nog een behoorlijke tijd, maar we hadden regelmatig contact', blikt Moïse terug in de tekst bij haar post. Het koppel presenteerde onder meer samen een online serie voor GOGO Reizen, waarvoor ze samen naar het buitenland gingen. Tja, probeer dan maar eens níet verliefd op elkaar te worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quinty Trustfull eindelijk weer herenigd met dochter Moïse

Op Instagram deelt de 25-jarige een aantal foto's: eentje van hun eerste ontmoeting, een romantisch kiekje voor tijdschrift Glamour én nog een vluchtige van het jubileum zelf. Toen gingen ze regelrecht vanuit werk snel wat kleins eten kwamen ze er 'samen aan tafel achter dat dit dus vijf jaar geleden was'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moïse Trustfull moet zich harder bewijzen door bekende moeder

Moïse ziet een carrièreswitch nog wel gebeuren voor haar moeder. 'Mocht je nog vrijgezel zijn, Quinty Trustfull heeft zomerstop van haar werk en helpt je graag', grapt ze.

Kaj heeft voor het eerst in twee jaar weer nieuwe muziek uitgebracht. Zijn nieuwe single 'Gevangen in Gedachten' is nu uit. Op zijn Instagram vraagt hij zijn fans vooral te gaan streamen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!