Beeld © Getty Images

Kanye West 'wil al een jaar scheiden', maar zo denkt Kim erover

23 juli 2020 15:07

Kanye West (43) gaf in een inmiddels verwijderde tweet aan 'al een jaar' te willen scheiden van zijn echtgenoot Kim Kardashian (39). Maar als het aan de realityster ligt, wordt er geen punt gezet achter haar sprookjeshuwelijk. Dat meldt een bron aan 'Entertainment Tonight'.

"Dat is hoe Kanye is en dat is de man waar Kim verliefd op is"

Na zes jaar huwelijk geeft Kim niet zomaar op. Haar echtgenoot Kanye, die lijdt aan een bipolaire stoornis, liet onlangs weten het liefst niet meer getrouwd te zijn. "Ze is niet van plan een scheiding aan te vragen", vertelt een ingewijde echter aan Entertainment Tonight. "Als ze zou willen scheiden, zou ze het zo aanvragen. Maar dat is nu niet aan de orde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian voor het eerst open over Kanye's stoornis

Kim zou nog een poging willen wagen om haar huwelijk te redden. "Kanye was er voor haar tijdens de overval in Parijs", aldus de bron, die refereert naar het moment dat de realityster het slachtoffer werd van een inbraak in 2016. "Hij liet alles vallen om bij haar te zijn. Dat is hoe Kanye is en dat is de man waar Kim verliefd op is. Ze wil er voor hem zijn, ook al wil hij dat op dit moment niet. Zij zal alles voor hem laten vallen, als hij het toelaat." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian compleet 'verwoest' door uitspraken Kanye

Kanye's fans, vrienden en familie maken zich grote zorgen om hem, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!