Chantal Janzen Beeld © Chantal Janzen

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens

23 juli 2020 16:48

Chantal Janzen (41) geniet net als veel andere Nederlanders van het zonnetje op haar vakantiebestemming. Wel op anderhalve meter natuurlijk, maar dat mag de pret niet drukken. De presentatrice heeft het reuze gezellig met haar gezin. En dan voorál met haar mannen.

"Ze hebben allemaal dezelfde lach"

Chantal post er lustig op los: allerlei familiekiekjes, zwembadfoto's en andere gezelligheid. 'Broertjes. En Bob at pizza. En spaghetti', schrijft ze bij een nieuwe foto, waarop haar jongens te zien zijn. Vooral zoontje Bobby steelt vaak de show. Deze keer zit zijn mond onder de oranje saus, maar alsnog is het ventje om op te vreten met zijn blauwe kijkers.

'Ze hebben allemaal dezelfde lach', merkt een fan op. 'Wat een mooie foto en dan dat kleine handje op die grote hand... zo lief', zegt een andere volger weer.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zoontje Chantal Janzen ontslagen uit het ziekenhuis

James, de zoon van Chantal, werd onlangs nog in het ziekenhuis opgenomen met een blindedarmontsteking. Gelukkig is dat goedgekomen en kunnen ze nu met het hele gezin genieten. Chantal vertelde aan RTL Boulevard dat James het liefst naar Lego Masters kijkt op televisie, zoals te zien is in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!