Beeld © ANP

Birgit over zoontje Chico en dochter van Katja Schuurman

23 juli 2020 17:52

Birgit Schuurman (43) wordt binnenkort weer tante, maar voordat dat gebeurt, laat ze nog even weten wie op dit moment de allerleukste kinderen zijn. Het duurt namelijk niet lang meer of er wordt een kleintje toegevoegd aan de familie Schuurman.

"Nog een paar jaar en ze maken samen festivals onveilig"

De laatste tijd wordt er natuurlijk veel over Katja, de zus van Birgit geschreven die op het punt staat om te bevallen van Freek van Noortwijk. Maar Birgit vindt het zelf ook leuk om een kiekje te posten van haar kroost. En dan met name haar zoon en zijn nichtje, die het duidelijk goed met elkaar kunnen vinden. 'Dit vind ik dus de leukste kinderen die ik ken...nog een paar jaar en ze maken samen festivals onveilig', schrijft ze bij de foto van haar zoontje Chico en Sammie - het dochtertje van Katja. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Birgit Schuurman deelt sexy kiekje met Katja uit de oude doos

'En er komt nog zo'n feestnummer bij', reageert een volger, die doelt op de zwangerschap van Katja. 'Leuke foto's' en 'Dat ziet er inderdaad veelbelovend uit!', reageren anderen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zus Birgit Schuurman deelt foto's van bruid Katja

Birgit Schuurman heeft als actrice rollen gehad in onder andere Soof 2 en Voor Elkaar Gemaakt. Ook speelde ze in Meisje van Plezier en Flikken Maastricht. De actrice is jarenlang samen geweest met regisseur Arne Toonen, met wie ze zoontje Chico heeft.

Birgit heeft een hele goede band met haar zus Katja Schuurman die regelmatig wat over haar zwangerschap vertelt, zoals in de video hieronder.

Katja Schuurman: 'Zonder medicijnen ben ik mezelf niet'

02:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!