Beeld © ANP

Amber Heard bekent: 'Ik heb gelogen over Johnny'

23 juli 2020 19:05

Tijdens haar relatie met Johnny Depp heeft Amber Heard tegen haar moeder gelogen over de vermeende mishandeling door de acteur. Dat heeft de actrice vandaag verteld in de rechtszaak van haar ex tegen de Britse tabloid 'The Sun'.

"De andere kant was het monster"

Amber had haar moeder voorgelogen dat Johnny haar niet mishandelde omdat ze niet wilde dat zij zich zorgen zou maken en dat haar vader zich ermee ging bemoeien. Volgens de actrice heeft haar vader al zijn leven een alcoholprobleem en was hij ook gewelddadig tegenover haar moeder. Ze was bang dat haar vader Johnny fysiek zou belagen als hij de waarheid zou horen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard gooit nog meer vuile was Johnny Depp op straat

"Het is oké mam, hij is niet gewelddadig tegenover mij. De bizarre stemmingswisselingen zijn alleen heel moeilijk om mee om te gaan", stond in een app van Amber aan haar moeder. Maar voor de rechter beweerde ze dat toen ze die app stuurde de acteur haar juist blauwe plekken op haar arm had bezorgd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard erkent Johnny Depp te hebben geslagen

De actrice zei donderdag ook dat ze tijdens haar relatie gemengde gevoelens had voor Johnny. "Het eerste jaar - toen hij doorgaans nuchter en clean was - was echt geweldig. Toen was hij echt gul, grappig en hield ik van hem en wilde ik hem niet kwijt. Maar de andere kant was het monster." Daarmee verwees ze naar de vermeende donkere kant van de acteur, die tevoorschijn kwam als hij slecht reageerde op drank en drugs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard: 'Heb niet in bed van Johnny Depp gepoept'

De verklaring van Amber is onderdeel van de rechtszaak die Johnny tegen The Sun heeft aangespannen over een artikel uit 2018 waarin hij een "vrouwenmishandelaar" werd genoemd. De Pirates of the Caribbean-acteur ontkent dat en vindt dat de krant dat niet hard kan maken. Hij eist daarom een flinke schadevergoeding wegens laster.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!