Amber Heards zus smeekte haar niet met Johnny Depp te trouwen

23 juli 2020 21:07

De zus van Amber Heard (34) heeft zich donderdag in de rechtbank uitgesproken over haar voormalige zwager Johnny Depp (57), die verwikkeld is in een rechtszaak met 'The Sun' om een artikel uit 2018 waarin hij een 'vrouwenmishandelaar' werd genoemd. De acteur ontkent dit en eist een forse schadevergoeding van de Britse tabloid.

"Ik zei haar dat het een slecht idee was"

Whitney Henriquez vertelde aan de rechtbank dat ze haar zus Amber liever niet met Johnny zag trouwen. "Ik zei haar dat het een slecht idee was en smeekte haar om er niet mee door te gaan. Ik zei dat ze ermee op moest houden omdat het niet beter zou worden", aldus Whitney over de relatie tussen haar zus en de Pirates of the Caribbean-acteur.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Amber Heard bekent: 'Ik heb gelogen over Johnny'

Volgens Whitney was de relatie tussen Amber en Johnny "vanaf het begin af aan al tumultueus" en merkte ze al vroeg "tekenen van fysiek misbruik zoals kneuzingen, sneetjes en brandwonden" op bij haar zus. "Ik vroeg haar waarom ze ermee door bleef gaan en zei dat een ring om haar vinger hem er niet van zou weerhouden haar te blijven slaan."

Ambers zus heeft de acteur meerdere keren op het vermeende misbruik aangesproken en hem gevraagd waarom hij dat deed. "Soms ontkende hij het gewoon allemaal of bagatelliseerde hij het door te zeggen 'ik duwde haar alleen, ik sloeg haar niet'."

'Amber Heard stapte met voorbedachte rade in huwelijk met Johnny Depp'

06:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!