Beeld © ANP

Paris Jackson ontkent fel dat Michael kindermisbruiker was

24 juli 2020 10:54

Paris Jackson (22) zal het altijd blijven opnemen voor haar vader Michael. De overleden King of Pop werd meermaals beschuldigd van kindermisbruik, maar volgens zijn dochter zijn het allemaal leugens. Dat blijkt uit een nooit eerder vertoond interview uit 2012.

"Hij is onschuldig en was altijd een lieverdje"

Michaels dochter liet in 2012 duidelijk blijken hoe zij denkt over de claims dat haar vader een kindermisbruiker was. "Veel mensen waren jaloers op hem", vertelt Paris toen ze 14 was in het nooit vertoond interview. "Ze doen er alles aan om hem neer te halen met geruchten of rechtszaken. Iedereen wil iets van hem. Ik zal hem altijd blijven verdedigen." Paris sprak in het interview over de aantijgingen die haar jeugdvriend Gavin Arvizo maakte over haar vader. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-manager Michael Jackson moet nog 3 miljoen krijgen

In 2005 werd Michael beschuldigd van kindermisbruik door Gavin, maar hij werd door de rechtbank vrijgesproken. "Mijn vader vertelde dat er veel slechte personen rondlopen", aldus de 14-jarige Paris. "Hoe ouder ik word, hoe meer ik dat begrijp." Volgens haar 'kende niemand' haar vader echt. "Hij was heel normaal. Ik zou hem omschrijven als een duif (...) Hij is onschuldig en was altijd een lieverdje." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson 'dankbaar' dat Michael haar onherkenbaar maakte

Paris heeft verder nooit gereageerd op de seksuele mishandelingclaim rondom haar vader. Wade Robson en James Safechuck kwamen vorig jaar met de documentaire Leaving Neverland, maar Michaels team heeft altijd zijn onschuld volgehouden. "Hij was fantastisch", concludeert Paris in het interview. "Hij was zo vriendelijk. Echt de liefste man ooit." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Jackson openhartiger dan ooit over haar turbulente leven

De docu Leaving Neverland liet kijkers achter met een bittere nasmaak, maar niet iedereen geloofde het verhaal van de jongens. In de video hieronder zie je waarom. 

Kijkers verdeeld door Michael Jackson docu

07:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!