Beeld © CBS

Big Bang-actrice Kaley Cuoco heeft beste mondkapje ever

24 juli 2020 11:44

Getrouwde stelletjes gaan langzaamaan steeds meer op elkaar lijken, klinkt de mythe. En dat geldt zeker voor 'The Big Bang Theory'-actrice Kaley Cuoco (34) en haar echtgenoot Karl Cook (29). Vooral met de mondkapjes die het koppel draagt.

"Dit is hilarisch"

In de Verenigde Staten blijven de Hollywoodsterren hun volgers op het hart drukken dat een mondkapje écht nodig is. Kaley en Karl besloten hier ook aan mee te doen, maar dan met een flinke dosis humor. De Big Bang Theory-actrice liet speciale maskertjes maken voor zichzelf en haar echtgenoot, waarbij hun onderste gezichtshelft erop geprint is. 'We beginnen steeds meer op elkaar te lijken', grapt Kaley op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer nieuwe show van Big Bang Theory-sterren komt

Kaley's volgers op Instagram liggen in een deuk om de inventieve gezichtsbeschermers. 'Dit heeft mijn hele week gemaakt', reageert er eentje enthousiast. 'Dit is hilarisch', vindt een ander. 'Fenomenaal', meent een ander. Maar niet iedereen vindt het per se heel grappig. 'Ik ga hier nachtmerries aan overhouden', 'Dit is angstaanjagend' en 'Ik kan nooit meer slapen' laten een aantal achter. 

Wie in ieder geval geen fan is van de 'fashionable' mondkapjes is Nikkie. In de video hieronder vertelt ze waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!