Beeld © ANP

Chantal Janzen heeft 24/7 een stylist in huis

24 juli 2020 13:51

Chantal Janzen (41) heeft haar handen vol aan haar 2-jarige zoontje Bobby. Het menneke verzint elke keer weer iets nieuws om in de picture te staan en hij hoeft er niet eens moeite voor te doen. Deze keer besluit hij om eens wat outfits met elkaar te combineren en dat levert een hilarische foto op.

De presentatrice heeft echt een ware komiek in huis gehaald en geen dag is hetzelfde met dit ventje. Haar volgers kunnen er dan ook flink van genieten. Deze keer heeft hij een Spiderman-pak aangetrokken met een gigantische helm op zijn hoofd en veel te grote handschoenen aan. Hij is goed beschermd in ieder geval, maar de volgers van Chantal vinden dit natuurlijk weer hilarisch.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens

'28 graden. Maar het MOET aan. Herkenbaar?' schrijft Chantal bij het grappige kiekje. En daar krijgt ze natuurlijk de nodige reacties op van volgers die het plaatje herkennen. 'O Ja hoor, hartje zomer en toch een pietenpak aanmoeten', reageert iemand. 'Haha, geweldig dit', 'Spidercaptainitalia' en 'Scheelt wel weer zonnebrand smeren', schrijven andere fans van het jochie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na

Ondanks dat ze haar handen vol heeft aan Bobby, ziet de presentatrice er wel altijd stralend uit en dat komt door de tips van Leco. Benieuwd? Kijk dan naar de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!