Beeld © Getty Images

Is dit het geheime TikTok-account van Harry Styles?

24 juli 2020 14:52

De fans van Harry Styles (26) weten het zeker: de zanger zit stiekem op TikTok. Hoewel de voormalig One Direction-idool doorgaans weinig op social media plaatst, lijkt hij voor de filmpjesapp een uitzondering te maken.

"Ik doe heel hard mijn best om in de reflectie te kijken of het echt Harry is"

Harry zou zich vermomd hebben om de grootste lol te hebben op TikTok. Onder de pseudoniem @terrytome zou de 'Watermelon Sugar'-crooner korte filmpjes maken op zijn eigen muziek. De reden dat zijn fans denken dat hij het wel móét zijn, is omdat er in de video's nummers gebruikt worden die nog niet zijn uitgekomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo blikken de One Direction-jongens terug op hun tijd samen

Op TikTok is de gebruiker te zien als een handschoen met een raar poppetje als zanger. Bij de eerste geplaatste video staat dat het om 'een cover van het nummer 'Falling' van Harry Styles' gaat. Bovendien worden er een aantal hashtags gebruikt, zoals #harrystyles. De kans is vrij groot dat Harry dit zelf niet zou gebruiken, maar zijn fans zijn er toch van overtuigd dat hij het wel moet zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles ziet af van Noord-Amerikaanse tournee

'Ik doe heel hard mijn best om in de reflectie te kijken of het echt Harry is', reageert één van zijn fans onder de video. De persoon, die zichzelf Terry noemt op de app, wakkert de speculatie alleen maar aan. Hij of zij vertelde zijn volgers dat hij of zij een handschoen draagt, omdat zijn of haar handen erg herkenbaar zijn. Harry zit onder de tatoeages natuurlijk en een paar daarvan zitten op of rondom zijn handen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry Styles-kaars' in no time uitverkocht

Het grootste bewijsstuk dat Harry's fans hebben, is dat de persoon in kwestie de officiële audio lijkt te hebben van het nummer 'Medicine'. Dit liedje heeft de zanger alleen gezongen tijdens zijn tournee en nooit officieel uitgebracht, dus dat zou het verdacht maken. Harry heeft zelf niets losgelaten over zijn eventuele TikTok-verslaving, maar de zanger gaat als een raket met zijn nieuwe album. Bekijk de video hieronder over zijn gigantische succes. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!