Gerard Joling Beeld © ANP

DÍt zijn de grappigste video's van Gerard Joling: 'Om te gieren'

25 juli 2020 11:00

Gerard Joling (60) heeft het maar druk. Een maand geleden maakte hij zich nog zorgen om zijn lege concertagenda, maar dat is allemaal vergeten en vergeven. Deze week werd namelijk bekendgemaakt dat hij het vierde jurylid gaat worden van 'The Voice Senior'. Maar dat niet alleen, de zanger heeft TikTok ontdekt en post sindsdien hilarische filmpjes op zijn Instagram-account. En hij is ook nog eens een ware YouTuber geworden.

"Mijn zomer stond helemaal volgepland met zowel eigen optredens als met festivals. Gelukkig is heel veel verplaatst naar volgend jaar, maar ik denk dat ik nog tot oktober heel weinig kan doen", vertelde de zanger eerder nog tegen BuzzE. De coronacrisis zorgde voor een lege agenda bij Gerard Joling, maar dat betekent niet dat de zanger bij de pakken neer gaat zitten.

Naast dat hij bezig is geweest met een nieuwe plaat die eind augustus uitkomt met zowel Nederlandse- als Engelstalige nummers, mocht hij onlangs ook aankondigen dat hij de nieuwe coach zal gaan worden bij de populaire talentenshow voor senioren: The Voice Senior. "Ik vind het fantastisch om te zien dat oudere mensen nog steeds de kracht hebben om te gaan zingen. Er zijn leuke dingen uitgekomen de afgelopen jaren en mensen die het goed gedaan hebben. Het is echt niet zo dat als je ouder bent, dat je dan uitgerangeerd bent", zei hij daarover tegen RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling laat zijn beste TikTok-filmpjes zien

Zijn agenda is de komende tijd dus weer lekker gevuld, maar dat weerhoudt hem er niet van om een nieuwe hobby te nemen. Hij is namelijk begonnen met Tiktokken en zijn volgers moedigen hem op Instagram aan om hier vooral mee door te gaan. En dat ziet Geer ook wel zitten. 'Wat een superleuke reacties krijg ik van jullie op mijn TikTok-video's, dank jullie wel!' schrijft hij bij zijn post op Instagram. We hebben nog lang niet alles gezien, want hij kondigt meteen aan dat hij lekker doorgaat met TikTokken en dat vinden zijn fans maar wat leuk. Deze week verscheen een compilatie van zijn leukste Tiktok-probeersels op zijn Instagram, zoals je ziet in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling laatste coach Voice Senior

Maar de dancing queen heeft zich niet alleen in TikTok verdiept. Op YouTube gaat hij ook los met allerlei video's en hij heeft zo te zien een flinke verzameling om uit te kiezen. Het enige wat de video's gemeen hebben met elkaar, is dat er continu keihard gelachen wordt. 

'Volg jij mij ook al op YouTube? Er staan ontzettend veel leuke video's op mijn kanaal en elke dinsdag komt er een nieuwe bij! Dat wil je niet missen natuurlijk', tikt Geer enthousiast bij zijn post op Instagram. En als je vervolgens naar de video's kijkt, dan snap je de positieve reacties van zijn volgers ook meteen. Kijk maar...

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling deelt zijn eerste TikTok-filmpje: 'Wat een karwei'

'Ik word altijd zo vrolijk van Geer, die lach is ook aanstekelijk', schrijft een fan. 'Nou Gerard, de dag is voor mij weer lachend begonnen met jou. En natuurlijk kijk ik je vlogs', laat een andere fan gierend weten. En dan volgen er nog heel veel lachende emoji's van zijn volgers. Het moge duidelijk zijn dat de zanger bij zijn fans een glimlach op het gezicht kan toveren. 

In de video hieronder vertelt Joling nog over zijn laatste nieuwtje. Hij is vanaf volgend seizoen te zien als coach bij The Voice Senior en daar vertelt hij alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!