Kim-Lian Beeld © ANP

Kim-Lian vreest niet voor haar baan bij Talpa

25 juli 2020 09:45

Toen bekend werd dat Talpa moest bezuinigen vanwege de coronacrisis, werd gefluisterd dat onder anderen Kim-Lian van der Meij moest vrezen voor haar baan. De 39-jarige presentatrice maakt zich zelf echter geen zorgen.

"Ik hoop vooral dat we deze coronacrisis snel overwinnen en weer aan de slag kunnen"

"Nee, ik heb nog ruim een jaar een contract bij SBS en een nieuw seizoen van Thank you for the music ligt al klaar voor het najaar", zegt Kim-Lian in De Telegraaf-bijlage Vrouw. "Na elk contract kijk je of je nog samen verder wil, maar ik ben nooit bang geweest voor verandering. Ik hoop vooral dat we deze coronacrisis snel overwinnen en weer aan de slag kunnen. Daar heb ik zin in!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim-Lian van der Meij moet haar oma alleen laten op verjaardag

Toekomstplannen heeft de presentatrice in ieder geval genoeg, ook voor naast haar televisiewerk. "Nu heb ik een programma-idee over Zweden en Nederland. Ik hoop dat ik dat verder kan ontwikkelen en dat het ooit op tv komt. Verder mis ik het acteren. Een musical kan nu niet, maar ik zou graag een rol spelen in een serie of film. Misschien een kleine rol, zodat ik het met thuis kan combineren. En privé? Ik kijk om me heen en denk: ik mag God op mijn blote knietjes danken voor het mooie leven dat ik heb. Ik ben echt gezegend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derksen: 'We hebben Talpa gevraagd om volgende uitzending te schrappen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!